close
تبلیغات در اینترنت
آموزش حذف ویروس از موبایل یا تبلت‌های اندرویدی

تبلیغات

به تو سوگند

    خوش است درد که باشد امید درمانش

    دراز نیست بیابان که هست پایانش

    نه شرط عشق بود با کمان ابروی دوست

    که جان سپر نکنی پیش تیربارانش

    عدیم را که تمنای بوستان باشد

    ضرورت است تحمل ز بوستانبانش

    وصال جان جهان یافتن حرامش باد

    که التفات بود بر جهان و بر جانش


بهار

    زندگـی ، فهم نفهمیدن‌هاست
    آسمان،نور،خدا،عشق،سعادت،

    با ماست

    در نبندیم به نور!
    در نبندیم به آرامش پرمهر نسیم
    زندگی رسم پذیرایی از تقدیر است
    وزن خوشبختی من،
    وزن رضایتمندیست !

    "سهراب سپهری"

درباره ما

    به تو سوگند
    برای من سولماز شریفی « زندگی، راز بزرگی است که در ما جاریست مهربانی هست سیب هست ایمان هست آری تا شقایق هست زندگی باید كرد» هست . به توسوگند سایتی است سرگرم کننده ، آموزنده ، شاد و .....دوست من ، با نظرها ،پیشنهادها وانتقادهای خود، همراهم باشید . باسپاس کارشناس ارشدادبیات فارسی وادبیات کودک ونوجوان وادبیات تطبیقی

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

نظرسنجي

    نظرشما بازدید کننده عزیز ، درباره محتویات ومطالب ارسالی سایت به توسوگند چیست ؟





آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 247
    کل نظرات کل نظرات : 7
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 0
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 37
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 70
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
    آي پي امروز آي پي امروز : 11
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 13
    بازدید هفته بازدید هفته : 181
    بازدید ماه بازدید ماه : 574
    بازدید سال بازدید سال : 693
    بازدید کلی بازدید کلی : 8,729

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 66.249.66.150
    مرورگر مرورگر : Netscape 5.0
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : چهارشنبه 16 خرداد 1397

آموزش حذف ویروس از موبایل یا تبلت‌های اندرویدی

متاسفانه دستگاه‌های هوشمند اندرویدی هم می‌توانند به ویروس، بدافزار و ابزارهای مخرب این چنینی آلوده شوند. این بدافزارها و ویروس‌ها می‌توانند رویکردهای مختلفی داشته و به شکل‌های خاصی در عملکرد دستگاه اختلال ایجاد کنند. به عنوان مثال یک ویروس یا بدافزار معمولی می‌تواند با اجرا شدن اتوماتیک در پس زمینه دستگاه میزان مصرف انرژی باتری آن را افزایش دهد. ویروس‌ها و بدافزارهای اندرویدی با اهداف بزرگ‌تری نیز طراحی می‌شوند که در ادامه توضیحات بیشتری در رابطه با آن‌ها ارائه خواهیم کرد. با موبایل کمک همراه باشید.
به طور کلی ویروس‌ها و بدافزارهای اندرویدی از طریق نصب اپلیکیشن‌ها وارد دستگاه می‌شوند. برخلاف تصور اغلب کاربران، ویروسی شدن یک دستگاه اندرویدی می‌تواند پیامدهای جبران نا‌پذیری را به همراه داشته باشد. متاسفانه با گسترش کارایی‌های سیستم عامل اندروید، بسیاری از افراد سودجو و هکرها سعی داشته‌اند که این محصولات را مورد هدف قرار دهند. به عنوان مثال تا چند سال پیش کمتر کسی با استفاده از گوشی یا تبلت اندرویدی خود به خرید آنلاین می‌پرداخت، اما هم اکنون در هر 24 ساعت تعداد بسیار زیادی خرید اینترنتی با استفاده از این محصولات انجام می‌شود. بنابراین جای تعجبی وجود ندارد که هکرها و افراد سودجو به جای تمرکز بر روی سیستم عامل ویندوز به سمت سیستم عامل اندروید گرایش پیدا کرده‌ باشند.

حذف ویروس از موبایل

یکی از ویروس‌هایی که چندی پیش در بسیاری از دستگاه‌های اندرویدی نفوذ کرد، ویروس “Gunpoder” بود. این ویروس از طریق یک شبیه‌سازی بازی‌های نینتندو وارد دستگاه‌های اندرویدی شده بود. این ویروس به اطلاعات پرداخت دستگاه‌های اندرویدی دسترسی پیدا می‌کرد، اما خوشبختانه خیلی زود منحل شد. ویروس Mazar هم یکی از تازه‌ترین ویروس‌هایی محسوب می‌شود که به تازگی در دستگاه‌های اندرویدی مشاهده شده و ظاهرا منبع انتشار آن کشور دانمارک بوده است. به طور کلی هم اکنون ویروس‌ها و بدافزاری مخربی برای سیستم عامل اندروید توسعه داده شده‌اند که باید در قبال آن‌ها آگاهی لازم را داشته باشیم. اما چگونه باید از دستگاه خود در قبال ویروسی شدن محافظت به عمل آوریم؟

چگونه از ویروس شدن دستگاه اندرویدی خود جلوگیری کنیم؟

در مرحله اول باید بدانید که اپلیکیشن‌هایی که از سوی منابع غیررسمی ارائه می‌شوند، می‌توانند مخرب باشند. فروشگاه گوگل پلی (Google Play Store) تنها فروشگاه رسمی اپلیکیشن‌های اندرویدی محسوب می‌شود که تمامی اپلیکیشن‌های ارائه شده در آن باید از فیلترهای خاصی عبور کرده و تایید شوند. بنابراین اگر قصد دانلود و نصب یک اپلیکیشن اندرویدی را دارید، تنها از طریق فروشگاه گوگل پلی این عمل را انجام دهید و از سایر منابع موجود به منظور دانلود و نصب اپلیکیشن‌ها استفاده نکنید.
مسئله دوم مربوط به بررسی دسترسی‌ها یا اصطلاحا “Permissions” اپلیکیشن‌ها می‌شود. پیش از نصب هر اپلیکیشن حتما به دسترسی‌های آن توجه کنید. به عنوان مثال اپلیکیشنی که چراغ فلش LED دستگاهتان را مانند چراغ قوه روشن می‌کند نیازی به دسترسی به لیست مخاطبین دستگاه ندارد. بنابراین همواره لیست دسترسی‌های اپلیکیشن‌ها را پیش از نصب بررسی نمایید و از نصب موارد مشکوک در دستگاهتان جلوگیری به عمل آورید.

حذف ویروس از موبایل

استفاده از اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس اندرویدی هم می‌تواند موثر واقع شود. هم اکنون آنتی‌ویروس‌های اندرویدی متعددی موجود هستند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. اغلب این آنتی‌ویروس‌ها به طور رایگان در اختیار کاربران قرار داده می‌شوند. آنتی‌ویروس‌هایی نظیر 360 Mobile Security، Avast و Lookout چند نمونه از این آنتی‌ویروس‌ها به شمار می‌روند. اما اگر بنا به هر دلیلی دستگاه اندرویدی شما به ویروس یا بدافزار آلوده شد باید چه کار کنید؟

حذف ویروس در دستگاه‌های اندرویدی

به منظور حذف ویروس در دستگاه‌های هوشمند اندرویدی باید ابتدا وارد وضعیت “سیف مد” یا همان “Safe Mode” شوید. ورود به این بخش سبب می‌شود تا اپلیکیشن‌های سوم شخص نصب شده بر روی دستگاهتان قابل اجرا نباشند. برای آموزش رفتن به این حالت مقاله “آموزش ورود به سیف مد (Safe Mode) در دستگاه‌های اندرویدی” را مطالعه نمایید. بنابراین در این وضعیت اپلیکیشن‌های مخرب حامل ویروس یا بدافزار نیز قدرت اجرا نخواهند داشت. به منظور ورود به وضعیت “سیف مد” در اغلب محصولات اندرویدی باید به منوی خاموش کردن یا “Power Off” دستگاه مراجعه کرده و انگشت خود را بر روی گزینه “Power Off” نگه دارید. در این شرایط گزینه‌ای با عنوان “Safe Mode” در لیست موجود ارائه می‌شود.

حذف ویروس از موبایل

گزینه “Safe Mode” را انتخاب کنید تا دستگاهتان ریستارت شده و در وضعیت مذکور اجرا شود دقت داشته باشید که ممکن است در برخی از محصولات اندرویدی ورود به بخش “سیف مد” به شیوه دیگری انجام شود. به منظور کسب اطلاعات دقیق‌تر در رابطه با این موضوع و نحوه ورود به این بخش در دستگاه اندرویدی شما با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آن‌ها راهنمایی بخواهید. هنگامی که دستگاه اندرویدیتان در وضعیت “سیف مد” اجرا می‌شود، عبارت “Safe Mode” در گوشه‌ای از نمایشگر قابل مشاهده خواهد بود.
حال باید وارد بخش تنظیمات یا همان “Settings” دستگاه اندرویدی خود شوید. سپس گزینه “Apps” را انتخاب کرده و به تب با عنوان “Downloaded” مراجعه کنید. در این قسمت لیستی از اپلیکیشن‌های دانلود شده توسط شما نمایان می‌شود. در این لیست به دنبال نام ویروس یا بدافزار خاصی باشید. اگر نمی‌دانید که دستگاهتان به چه ویروسی آلوده شده، در لیست اپلیکیشن‌های موجود به دنبال نام یک اپلیکیشن یا عامل نفوذی عجیب باشید. پس از شناسایی این عامل آن را انتخاب کنید.

حذف ویروس از موبایل

حال می‌توانید با استفاده از گزینه “Uninstall” اپلیکیشن یا بدافزار مورد نظر را از دستگاه خود حذف کنید. با حذف اپلیکیشن یا بدافزار مورد نظر دیگر مشکل مربوط به آن برطرف می‌شود و دستگاه اندرویدی شما وضعیت پایداری پیدا می‌کند. ممکن است در برخی از اپلیکیشن‌های آلوده به ویروس یا عامل‌های مخرب، گزینه “Uninstall” غیرفعال باشد. در این شرایط عامل مورد نظر از دسترسی “Administrator” استفاده کرده است. اگر گزینه “Uninstall” عامل مورد نظرتان غیرفعال بود باید به بخش تنظیمات و سپس “Security” دستگاه خود مراجعه کرده و گزینه “Device Administrator” را انتخاب کنید. در این بخش لیستی از اپلیکیشن‌های با دسترسی “Administrator” ارائه شده است. نام عامل مخبر مورد نظرتان هم در این لیست واقع شده است. آن را پیدا کرده و تیک مربوط به آ را غیرفعال کنید.

حذف ویروس از موبایل

حال مجددا به لیست اپلیکیشن‌ها و تب “Downloaded” مراجعه کرده و بدافزار یا عامل مورد نظرتان را انتخاب کنید. مشاهده خواهید کرد که گزینه “Uninstall” قابل استفاده می‌شود. این گزین را انتخاب کنید تا اپلیکیشن مخرب مورد نظر از حافظه دستگاه حذف شود. حال گوشی هوشمند یا تبلت اندروید خود را ریستارت کنید و حتما یک اپلیکیشن آنتی‌ویروس کارآمد را بر روی دستگاه نصب نمایید. دقت داشته باشید که فکتوری ریست (Factory Reset) محصولات اندرویدی هم منجر به از بین رفتن ویروس‌ها و بدافزارهای موجود در آن می‌شود. بنابراین این گزینه را هم به عنوان آخرین گزینه موجود در نظر داشته باشید.

آموزش بررسی برنامه‌های اندروید برای یافتن ویروس

بعضی برنامه‌ها با وجود اینکه خودمان آن‌ها را نصب می‌کنیم، دارای ویروس هستند. پس بهتر است جهت امنیت یک برنامه آنتی ویروس برای اسکن برنامه‌ها جهت اطمینان از ویروسی نبودن آن‌ها روی موبایل یا تبلت اندروید نصب کرد.

حذف ویروس از موبایل

برنامه‌های آنتی ویروس بسیار زیادی برای اندروید در فروشگاه‌های نرم‌افزاری مثل گوگل پلی یافت می‌شود که آنتی ویروس پیشنهادی ما Lookout Security است. این آنتی ویروس را دانلود و روی موبایل اندروید خود نصب کنید. برای دانلود برنامه Lookout Security می‌توانید از انتهای همین مطلب و از باکس دانلود، اقدام به دانلود نمایید.

حذف ویروس از موبایل

پس از راه‌اندازی اولیه، خود برنامه به طور خودکار تمام برنامه‌های موجود روی موبایل یا تبلت اندروید شما را اسکن خواهد کرد تا از عدم وجود ویروس اطمینان پیدا کند. برنامه‌هایی که از این پس نصب خواهید کرد نیز در هنگام نصب توسط این آنتی ویروس بررسی خواهند شد. همچنین هر چند وقت یک بار می‌توانید جهت احتیاط برنامه را اجرا کرده و به طور دستی دستور اسکن برنامه‌ها را بدهید.

منبع موبایل کمک


تاریخ ارسال پست: پنجشنبه 10 خرداد 1397 ساعت: 23:1
برچسب ها : ,,,

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی