loading...
به تو سوگند
سولماز شريفي بازدید : 42 یکشنبه 31 تیر 1397 نظرات (0)

 

گوشی شما برای داشتن عملکردی مناسب، نیاز به میزان مناسبی فضای خالی دارد

 

سرعت گوشی های اندرویدی بنا به دلایل مختلف ممکن است افت کند. در این مطلب 10 راهکار مهم برای افزایش سرعت گوشی ارائه شده است. همراه ما باشید.

نگران کند بودن گوشی اندرویدی خود نباشید. دستگاه شما خواه از زمان خرید کند بوده و یا به مرور زمان کند شده باشد، با رعایت برخی نکات می تواند مثل گذشته عمل کند. در ادامه راهنمای کامل افزایش سرعت گوشی در اختیار شما قرار می گیرد.

 

1- مشکل را شناسایی کنید

اولین اقدامی که باید انجام دهید، پیدا کردن علت مشکل است؛ مشکل شما یک اپلیکیشن، چند اپلیکیشن و یا خود سیستم است؟

اپ Trepn Profiler در لحظه بار پردازنده در هسته­‌های مختلف، حجم استفاده شده اینترنت خط و WiFi و بسیاری موارد دیگر را به شما نشان می­‌دهد.

Trepn همچنین می­‌تواند پروفایل­‌های ویژه برنامه‌ها یا سیستم را تولید کند و شامل متدهای مختلفی برای نمایش داده­‌های انباشته شده است. شما همچنین می­‌توانید داده­‌های پروفایل خود را برای مشاهده و تجزیه و تحلیل آفلاین ذخیره کنید.

 

2- کمی فضای خالی ایجاد کنید

عکس­‌هایی که گرفته اید و یا برنامه‌­هایی که نصب کرده اید، می­‌توانند روی گوشی شما تاثیر بگذارند. گوشی شما برای داشتن عملکردی مناسب، نیاز به میزان مناسبی فضای خالی دارد.

می­‌توانید در بخش Storage در تنظیمات، از میزان فضای خالی در گوشی خود مطلع شوید. یکی از آسان­‌ترین روش­‌ها برای خالی کردن فضا، بستن برنامه‌ها و حذف کردن برنامه‌های غیرضروری است.

 

روش­‌های دیگری نیز برای افزودن فضای خالی وجود دارد. فایل­‌هایی که دانلود کرده اید احتمالا هنوز ذخیره هستند و می­‌توانند حذف شوند.

بسیاری از برنامه­‌هایی که نصب کرده­‌اید، از داده­‌های ذخیره شده (data caches) برای سرعت بخشی به عملیات­‌ها استفاده می­‌کنند. این موضوع در برخی موارد می­‌تواند موثر باشد. اما در صورتیکه شما فضای کمی داشته باشید، می­‌توا‌ند بازدهی را پایین بیاورد.

 

همچنین می­‌توانید هر برنامه‌­ای را که از پیش نصب کرده‌­اید اما از آن استفاده نمی‌­کنید، غیرفعال کنید. در صورتی که شما اندروید خود را روت کرده باشید، در واقع می­‌توانید از این برنامه‌­ها خلاص شوید، اما اگر این کار را نکرده باشید، می­‌توانید در قسمت App Properties این برنامه­‌ها را غیر فعال کنید تا از استفاده آن­‌ها از فضای گوشی خود جلوگیری کنید.

 

یک روش ساده و سریع برای افزایش سرعت دستگاه این است که آن را Restart کنید

 

3- ویجت­‌ها را حذف کنید

ویجت­‌ها سهم قابل توجهی از فضای گوشی را اشغال می­‌کنند. اگر ویجت­‌هایی دارید که ضروری نیستند، آن­ها را حذف کنید.

هیچ ضرری در داشتن تعدادی ویجت فعال وجود ندارد، اما اگر تعداد زیادی از آن­‌ها را در آن واحد اجرا کنید، سرعت گوشی پایین می آید. پس سعی کنید پراستفاده‌­ترین آنها را انتخاب کنید تا باعث افزایش سرعت گوشی خود شوید.

 

4- انیمیشن‌­های غیرضروری و اضافی را حذف کنید

بسته به نوع  لانچر اندروید که استفاده می­‌کنید، ممکن است با انیمیشن‌­ها و یا جلوه­‌های ویژه مختلفی مواجه شوید. آن­‌ها ممکن است فوق العاده به نظر برسند اما می‌توانند باعث کاهش سرعت گوشی شما شوند (تماشا کنید: معرفی بهترین لانچرهای اندرویدی).

در قسمت Launcher’s Settings، بررسی کنید که آیا می­‌توانید قسمت­های غیرضروری را حذف کنید یا خیر. همچنین می­ توانید یک Speed Boost به دست بیاورید.

 

5- برنامه­‌ها را ببندید و RAM را خالی کنید

برنامه‌­هایی که چند کار را همزمان انجام می‌­دهند، استفاده از ابزارهای مختلف را ساده می‌­کنند، اما می‌­توانند روی سرعت اجرا تاثیر بگذارند. شما می­‌توانید هر کدام از این برنامه‌­ها را که از آن استفاده نمی­ کنید، با استفاده از لیست برنامه­‌های در حال اجرا به سرعت ببندید؛ دکمه Home را فشار داده و آن را نگه دارید و برنامه­‌هایی را که می­‌خواهید از آن­ها خارج شوید، به سمت بیرون بکشید.

 

6- دستگاه خود را ریستارت کنید

یک روش ساده و سریع برای افزایش سرعت دستگاه این است که آن را Restart کنید. این کار می­ تواند داده­‌های ذخیره شده را پاک کند، کارهای غیرضروری را متوقف کند و باعث شود گوشی شما دوباره به خوبی کار کند.

فقط دکمه Power را نگه دارید، گزینه Restart و سپس Ok را انتخاب کنید.

 

بی‌­دقتی در روند روت کردن گوشی می­‌تواند باعث خرابی سیستم عامل شود

 

7- از به روز بودن دستگاه خود اطمینان حاصل کنید

آیا به نوتیفیکیشن به روزرسانی دستگاه خود توجه می­‌کنید؟ به روزرسانی‌­های دستگاه همیشه برای ویژگی­‌های جدید نیست، در اکثر موارد حاوی رفع اشکالات و بهبودهای عملکردی است که می‌­تواند به میزان قابل توجهی سرعت عمل دستگاه شما را افزایش دهد.

مطمئن شوید دستگاه شما همیشه با آخرین نسخه موجود به روز رسانی شده باشد. ممکن است همیشه برای یک دانلود پرحجم آماده نباشید، اما این موضوع را برای همیشه فراموش نکنید.

 

8- عمیق‌­تر بررسی کنید

شما می­‌توانید با رفتن به قسمت تنظیمات و سپس باتری، برنامه­‌هایی را که مقدار زیادی از باتری را مصرف می­‌کنند، شناسایی کنید.

همچنین می­‌توانید به میزان RAM استفاده شده در قسمت تنظیمات > برنامه­‌ها (یا مدیریت برنامه‌­ها) نظارت داشته باشید.

 

9- گوشی خود را روت کنید

با دستگاه روت شده، آزادی بیشتری در نصب ROMهای پاک­‌کننده که می­‌توانند پردازنده را اورکلاک (Overclock) کنند، خواهید داشت و در نهایت شاهد افزایش سرعت گوشی خود خواهید بود.

به خاطر داشته باشید که این روش ها بدون ریسک نیستند. روت کردن دستگاه پروسه پیچیده‌­ای است. بی‌­دقتی در روند روت کردن گوشی می­‌تواند باعث خرابی سیستم عامل شود، اما مزایای این­‌کار بیش از ریسک­‌های آن است.

 

10- گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید

این آخرین راه­‌حلی است که باعث صرفه جویی زمانی می شود، اما باید توجه داشته باشید که با این اقدام، تقریبا همه­‌چیز از دست می رود. این کار موجب حذف بیت­‌های مبهم باقی­‌مانده در دستگاه و کدهای معیوبی می شود که باعث افت عملکرد دستگاه شده است.

 

در این روش، تمام اطلاعات خود را از دست می دهید؛ اما اگر از پیشنهادات دیگر خسته شده اید و هنوز از سرعت گوشی خود رضایت ندارید، ممکن است زمان اقدامات جدی‌تر رسیده باشد.

اول از همه شما باید یک نسخه پشتیبان (backup) تهیه کنید و سپس گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید.

 

منبع:click.ir

سولماز شريفي بازدید : 23 پنجشنبه 31 خرداد 1397 نظرات (0)

 

برنامه های غیر ضروری اندروید

 

اپلیکیشن های اندرویدی زیادی در پلی استور گوگل وجود دارند. برخی برنامه های غیر ضروری اندروید عملکرد گوشی را کند کرده و مصرف باتری را افزایش می دهند.

بسیاری از افراد بر روی دستگاه های خود اپلیکیشن هایی را نصب می کنند که علاوه بر ایجاد مشکل در عملکرد آن ها، باعث افزایش مصرف باتری نیز می شوند.

 

در این مطلب به معرفی برنامه های غیر ضروری اندروید که باید از گوشی خود حذف کنید می پردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.

 

برنامه های افزایش حافظه رم

برنامه های پس زمینه اندروید رم زیادی مصرف می کنند و همچنین باعث مصرف انرژی می شوند. این موضوع در زمانی که گوشی در حالت آماده به کار باشد نیز صادق است. بسیاری از اپلیکیشن های اندرویدی ادعا می کنند که با بستن برنامه های پس زمینه میزان رم دستگاه را افزایش می دهند.

 

حذف برنامه های غیر ضروری در اندروید

 

این اپلیکیشن ها اجرای برنامه های پس زمینه را متوقف می کنند با این حال بعد از مدتی این برنامه ها ریستارت می شوند. زمانی که یک اپلیکیشن دوباره اجرا می شود، میزان زیادی انرژی و حافظه رم مصرف می کند.

 

سیستم عامل اندروید به صورت اتوماتیک میزان مصرف رم را مدیریت می کند بنابراین با استفاده از برنامه های افزایش حافظه رم تنها کارایی گوشی های هوشمند دچار مشکل می شود.

 

برنامه Clean Master (اپلیکیشن های پاکسازی)

اپلیکیشن های پاکسازی ادعا می کنند که با حذف فایل های اضافه عملکرد گوشی های هوشمند را بهبود می بخشند. در حالی که با حذف کش برنامه ها می توان سرعت گوشی را افزایش داد، برای این کار نیاز به اپلیکیشن جداگانه ای نیست. کاربران می توانند با ورود به بخش تنظیمات حافظه کش را پاک کنند.

 

 اپلیکیشن های اندرویدی

 

برنامه های پاکسازی مصرف باتری بالایی دارند. در اکثر این اپلیکیشن ها شاهد وجود تبلیغات هستیم که باعث افزایش مصرف اینترنت می شود. با توجه به این موضوع پیشنهاد می کنیم که این برنامه ها را از دستگاه خود حذف کنید.

 

اپلیکیشن فیس بوک

شبکه اجتماعی فیس بوک به تازگی با مشکل کمبریج آنالیتیکا مواجه شده است. این رسوایی به همراه مشکلات دیگر فیس بوک را تبدیل به یکی از برنامه های غیر ضروری اندروید می کند. 

 

 

با حذف اپلیکیشن فیس بوک از گوشی هوشمند خود علاوه بر افزایش سرعت، کارایی آن را نیز بهبود دهید. برنامه فیس بوک نیاز به رم زیادی دارد و همچنین همیشه فعال باقی می ماند. این اپلیکیشن باتری زیادی مصرف می کند. 

در صورت استفاده از فیس بوک به شما پیشنهاد می کنیم که از سایت موبایلی آن استفاده کنید. با انجام این کار علاوه بر جلوگیری از افت سرعت دستگاه خود، شارژدهی باتری آن را نیز افزایش دهید.

 

اپلیکیشن های پیش فرض

بسیاری از تولیدکنندگان دستگاه های اندرویدی بر روی محصولات خود چندین اپلیکیشن به صورت پیش فرض نصب می کنند. بسیاری از این برنامه ها علاوه بر اشغال حافظه داخلی باعث افزایش مصرف انرژی نیز می شوند.

 

کاربران می توانند برخی از این اپلیکیشن ها را حذف کنند با این حال بعضی از این برنامه ها قابل حذف شدن نیستند. صاحبان دستگاه های اندرویدی برای جلوگیری از فعالیت این برنامه ها می توانند در بخش تنظیمات آن ها را غیر فعال کنند. این موضوع باعث می شود که اجرای برنامه های غیر ضروری اندروید متوقف و از لیست برنامه ها نیز حذف شوند.

 

 

تعدادی از تولیدکنندگان محصولات اندرویدی به کاربران اجازه حذف برنامه های مربوط به شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک را نمی دهند. برای جلوگیری از این موضوع سعی کنید دستگاه هایی را خریداری کنید که کمترین تغییرات در سیستم عامل آن ایجاد شده باشد. برای مثال گوشی های هوشمند گوگل و لنوو نرم افزارهای اضافی کمتری دارند.

 

اپلیکیشن های کاهش مصرف باتری

مانند برنامه های افزایش حافظه رم، اپلیکیشن های کاهش مصرف باتری نیز کارایی مناسبی ندارند. در حالی که توسعه دهندگان ادعا می کنند این برنامه ها باعث افزایش شارژدهی دستگاه ها می شوند، در حقیقت مصرف باتری را افزایش می دهند.

 

گوگل به اپلیکیشن ها اجازه کنترل سیستم عامل اندروید را نمی دهد به همین علت برنامه های کاهش مصرف باتری تنها به کاربر برنامه های پرمصرف را معرفی می کند. کاربر با بستن این برنامه ها مصرف باتری را افزایش می دهد چرا که آن ها برای اجرای مجدد انرژی بیشتری مصرف می کنند.

 

 

اگر خواهان شناسایی برنامه های پرمصرف و بستن آن ها هستید می توانید به‌جای نصب برنامه های غیر ضروری اندروید به بخش تنظیمات و باتری مراجعه کنید.

 

منبع: click.ir

سولماز شريفي بازدید : 71 جمعه 22 بهمن 1395 نظرات (0)

 

فناوری امروزی نیاز به حفظ شماره‌های تلفن را حذف کرده است. به کمک اپلیکشن‌های مخاطبین، می‌توان میلیون‌ها مخاطب را ذخیره کرد و برنامه‌های قدرتمند تماس، ما را در پیدا کردن به سرعت آن‌ها یاری می‌دهند. احتمالاً شما تنها تعداد محدودی از شماره‌های متعلق به نزدیکانتان را به خاطر سپره‌اید.

 

اهمیتی ندارد که چه تعداد از شماره‌های مخاطبین خود را حفظ کره‌اید، اما امیدواریم که حداقل شماره‌ی خودتان را به یاد داشته باشید! در هر حال مواقعی نیز پیش می‌آید که نیاز دارید شماره‌ی سیم کارتی را که بر روی یک گوشی هوشمند قرار گرفته است، بیابید. این مورد در مواقع یک فراموشی گذرا و یا حتی پس دادن اسمارت فونی که یافته‌اید، می‌تواند رخ دهد.

 

دلیل آن هر چه که باشد، در ادامه می‌خواهیم به شما نحوه‌ی یافتن شماره‌ی تلفن بر روی سیستم‌های عامل اندرید یا آی او اس را آموزش دهیم. 

 

آی او اس:

می‌توانید شماره‌ی خود را به سرعت با دو روش ببینید. اپلیکشن تلفن (Phone) را باز کنید، بر روی تب مخاطبین (Contacts) در پایین صفحه لمس نمایید و سپس شماره‌ی شما در قسمت بالای سمت راست نمایان می‌شود. روش دیگر آن است که به قسمت تنظیمات (Settings) و سپس تلفن (Phone) بروید و دنبال گزینه‌ی شماره‌ی من (My Number) بگردید.

 

اندروید:

اما این فرآیند به علت گستردگی شرکت‌های سازنده‌ی گوشی‌های هوشمند و شخصی سازی‌هایی که آن‌ها بر روی این سیستم عامل گوگل اعمال می‌کنند، کمی متفاوت است. اپلیکشن مخاطبین (Contacts) را لمس نمایید و سپس دنبال گزینه‌ی من (Me) بگردید. این گزینه را در هر اسمارت فون اندرویدی نمی‌توانید پیدا کنید، بنابراین ممکن است که مجبور شوید از روش دوم که در ادامه خواهد آمد، کمک بگیرید.

 

به قسمت تنظیمات (Settings) بروید، سپس گزینه‌ی درباره‌ی تلفن / دستگاه (About phone / device) را انتخاب کنید و بعد از آن به دنبال وضعیت (Status) بگردید. ممکن است که شماره‌ی تلفن مورد نظر خود را این جا ببینید. اگر این‌طور نیست، بنابراین گزینه‌ی وضعیت سیم کارت (SIM status) لمس نمایید تا یک منوی جدید برایتان باز شوید. در این منوی باز شده کمی به پایین اسکرول کنید و دیگر باید قادر به مشاهده‌ی گزینه‌ی شماره‌ی تلفن من (My phone number) باشید.

 

حالا می‌توانید در صورت فراموش کردن شماره‌ی تلفن‌تان، آن را به راحتی در سیستم عامل اندروید یا آی او اس پیدا کنید.

آیا تاکنون مجبور شده بودید که برای پیدا کردن شماره‌ی تلفن‌تان از این روش‌ها استفاده نمایید؟ آیا روش دیگری را برای این منظور می‌شناسید؟ با ما از طریق قسمت نظرات ارتباط داشته باشید.

منبع:digiro.ir

درباره ما
برای من سولماز شریفی « زندگی، راز بزرگی است که در ما جاریست مهربانی هست سیب هست ایمان هست آری تا شقایق هست زندگی باید كرد» هست . به توسوگند سایتی است سرگرم کننده ، آموزنده ، شاد و .....دوست من ، با نظرها ،پیشنهادها وانتقادهای خود، همراهم باشید . باسپاس کارشناس ارشدادبیات فارسی وادبیات کودک ونوجوان وادبیات تطبیقی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظرشما بازدید کننده عزیز ، درباره محتویات ومطالب ارسالی سایت به توسوگند چیست ؟
    به تو سوگند

    خوش است درد که باشد امید درمانش

    دراز نیست بیابان که هست پایانش

    نه شرط عشق بود با کمان ابروی دوست

    که جان سپر نکنی پیش تیربارانش

    عدیم را که تمنای بوستان باشد

    ضرورت است تحمل ز بوستانبانش

    وصال جان جهان یافتن حرامش باد

    که التفات بود بر جهان و بر جانش


    تابستان

    این طرف تر

    در خیابان گنجشکی افتاده بی غذا

    فصل تابستان است

    می نویسم شعری

    از زبان سهراب

    و خدایی که در این نزدیکی است ...

    آمار سایت
  • کل مطالب : 321
  • کل نظرات : 7
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 15
  • آی پی دیروز : 13
  • بازدید امروز : 21
  • باردید دیروز : 133
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21
  • بازدید ماه : 230
  • بازدید سال : 12,230
  • بازدید کلی : 56,389