loading...
به تو سوگند
سولماز شريفي بازدید : 28 چهارشنبه 30 خرداد 1397 نظرات (0)

 

ایمان غلامی خواننده

 

ایمان غلامی خواننده پاپ پر طرفدار کشورمان در سال 1372 در مرداد ماه 20 در آمل از توابع استان مازنداران دیده به جهان گشود و در خانواده ای 3 نفره متولد شده و فرزند دوم خانه است و یک خواهر بزرگتر از خودش و یک برادر کوچیک دارد وی از اولین کسانی است که در سنین 16 سالی فعالیت و توانش را روی کاملتر کردن و هماهنگ کردن فول آلومش کرد و این افتخار بزرگیست.

 

ایمان غلامی خواننده پاپ پر طرفدار کشورمان

 

ایمان غلامی از ده سالگی متوجه شد که صدای خوبی داره و از پانزده سالگی همراه با تحصیل به موسیقی پرداخت.

تحصیلاتش را تا مهندسی معماری ادامه داد و اولین آلبومش را با نام نم نم بارون بیرون داد که تمامی کار این آلبوم رو خودش انجام داده بود با این آلبوم ایمان در بین جوانان و مردم محبوب شد.

 

عکس های اینستاگرام ایمان غلامی

 

ایمان غلامی در یکی از صحبت هایش گفته خیلی علاقه زیادی به فوتبال دارم و از دوران کودکی در مدارس نیز بازی میکردم و حتی بعضی اوقات در مسابقات بین مدرسه آقای گل میشدم و خوب بازی میکردم.

اسطوره مورد علاقه اش نیز دی جی علی گاتور است و گویا ترک هایش را نیز شبیه این شخص خوانده و یا تغییراتی میدهد.

و آهنگ مورد علاقه اش یاد تو از امید عامری می باشد.

و تنها کشوری که دوست دارد کشور پاریس است.

ناگفته نماند ایشان طرفدار تیم آبی رنگ است .

ایمان غلامی در حال حاضر مجرد است و با خانواده زندگی میکند و آروزیش روزی رسیدن به اوج موزیک پاپ است.

 

عکس های جدید ایمان غلامی

 

آهنگ های ایمان غلامی:

خبرم کن

منو ببخش

دلتنگه

بیقراره

آن یار

بشکن آروم دلم

چقدر راحت

عشق قدیمی

دل ای دل

پاشو از جات

یکی شبیه تو

کجایی

وقتشه برگردی

شاید

کم کاری

سخته

شبگرد

تقصیر من بود

خدانگهدار

برو

خیانت

برگرد

آخر عشقا

بهم میگن

هر گریه یعنی

فریاد

بیچاره دلم

تنهایی

 

ایمان غلامی خواننده

 

عکس های جدید ایمان غلامی خواننده ایرانی

 

 

سولماز شريفي بازدید : 105 دوشنبه 02 اسفند 1395 نظرات (0)

 

 

کنسرت مشترک عالیم قاسم اف و پرواز همای در تهران

رسانه نوا - عالیم قاسیم‌اف خواننده سرشناس آذربایجان همراه با پرواز همای تازه ترین کنسرت خود را در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار می‌کند.

شنیده‌ها حاکی از آن است که عالیم قاسم اف خواننده شهیر موسیقی کشور آذربایجان برای برگزاری کنسرت در مرکز همایش های برج میلاد تهران طی روزهای ۱۸ و ۱۹ اسفند ماه به ایران سفر می‌کند.

در این کنسرت که بعد از کنسرت این خواننده جهانی کشور آذربایجان با ارکستر بادی تهران به نوعی تازه‌ترین اجرای زنده وی در کشورمان به حساب می آید، قرار بر این است که ۴۵ دقیقه از کنسرت به اجرای عالیم قاسیم اف و ۴۵ دقیقه نیز به اجرای گروه «مستان» به خوانندگی پرواز همای اختصاص پیدا کند.

گفتنی است، ارکستر بادی تهران به سرپرستی سینا ذکایی طی روزهای ۲۱ و ۲۲ دی ماه در تهران کنسرت مشترکی را با عالیم قاسیم اف اجرا کرده بود. در این برنامه مهم‌ترین و محبوب‌ترین قطعات موسیقی آذربایجان به صورت ارکسترال تنظیم شده بود که با خوانندگی عالم قاسیم اف ر

خانه ستارگان موسیقی

وی صحنه رفت.

منبع
دوشنبه, 02 اسفند 1395 16:27
سولماز شريفي بازدید : 52 دوشنبه 02 اسفند 1395 نظرات (0)

 

ماندولین سازی است کوچک‌تر از گیتار و تا حدی گلابی شکل، دارای هشت سیم است که دو به دو به هم جفت شده‌اند که چهار زوج‌سیم تشکیل می‌دهند و رایج‌ترین کوک برای این سیم‌های جفت، فاصله پنجم درست است.

این ساز از خانواده لوت است و از حدود سال  ۱۶۰۰ به ایتالیا برده شد. ماندولین با مضراب یا زخمه انگشتان نواخته می‌شود. نه فقط قادر به اجرای نت‌های کوتاه جدا است، بلکه سیم‌های زوج آن امکان تعادل بسیار سریع بین دو نت هم فاصله را به وجود می‌آورد به طوری که افهٔ نسبتاً طویل با نوعی ترمولو منتج می‌گردد. صفحه انگشت‌گذاری آن پرده‌بندی شده‌است.

 

ساختمان و صدا دهندگی ساز ماندولین
شکل ماندولین اشک مانند، دایره‌ای و یا تخم‌مرغی است و سوراخ صدای آن می‌تواند شبیه F یا دایره‌ای شکل باشد، دسته آن پرده‌گذاری شده و قسمت پشتی آن یا مسطح و یا دایره‌ای شکل است.

 

ساز ماندولین گاهی در ارکسترهای اپرایی به کار رفته است

 

سیم‌های دست باز ماندولین
معمول‌ترین شکل کوک این ساز همانند ویلن از بم به زیر به صورت سل-ر-لا-می است. این ساز توانایی تولید صداهای طولانی که از ویلن تولید می‌شود را ندارد و این مشکل به وسیله نواختن ترمولو (همان تکنیکی که در تا و سه تار به آن ریز گفته می‌شود) برای نواختن آکوردها ونت‌های طولانی حل شده‌است.


آثار عمده برای ماندولین
ساز ماندولین گاهی در ارکسترهای اپرایی به کار رفته است مانند اپرای اتللو اثر وردی. آنتونیو ویوالدی یک کنسرتو برای یک ماندولین (کنسرتو در ر ماژور اپوس ۶ شماره ۳) و دو کنسرتو برای دو ماندولین ساخته‌است. موتسارت در اپرای دون جوان از آن استفاده کرده‌است و بتهوون نیز چند سوناتین برای آن نوشته‌است، پاگانینی هم چند سرناد برای این ساز با همراهی گیتار ساخته‌است.
منبع : fa.wikipedia.org


سولماز شريفي بازدید : 150 چهارشنبه 27 بهمن 1395 نظرات (0)

 

سیما بینا زاده ۱۴ دی ۱۳۲۳ در خوسف(بیرجند))، نوازنده، نقاش، آهنگساز و خواننده آوازها و ترانه‌های محلی ایرانی است.

نام اصلی:سیما بینا

تولد:۱۴ دی ۱۳۲۳ خوسف، خراسان جنوبی

ملیت:ایرانی

سبک‌(ها):محلی

ساز(ها): دف، سه تار

 

سیما بینا (زاده ۱۴ دی ۱۳۲۳ برابر با ۴ ژانویه ۱۹۴۵ در خوسف(بیرجند))، نوازنده، نقاش، آهنگساز و خواننده آوازها و ترانه‌های محلی ایرانی است. او از کودکی در کنار احمد بینا پدری که استاد موسیقی سنتی و شاعر و آهنگ‌ساز ترانه‌های اولیه او بود رشد کرد.

 

زندگی‌نامه سیما بینا :

سیما بینا در خوسف از استان خراسان جنوبی به دنیا آمد. نام مادرش پوراندخت ایران‌نژاد بود و پدرش احمد بینا از اهالی تفرش بود. سیما در کنار پدری که استاد موسیقی سنتی و شاعر و آهنگساز ترانه‌های اولیه او بود، رشد کرد.

از سن ۹ سالگی خوانندگی را در رادیو ایران آغاز کرد. ردیف موسیقی ایرانی و تکنیک‌های آوازی را نزد استادانی چون موسی‌خان معروفی و نصرالله زرین‌پنجه فراگرفت.

 

سیما بینا پس از فارغ‌التحصیل شدن از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در رشتهٔ نقاشی در سال ۱۳۴۹ تحصیل موسیقی ایرانی و ردیف را نزد عبدالله دوامی ادامه داد. او پس از سال ۱۳۵۷ در کنار تدریس موسیقی و آواز به پژوهش و گردآوری ترانه‌های محلی ایرانی و بازنویسی آهنگ‌های مردمی و روستایی، به‌ویژه موسیقی‌های محلی زادگاهش خراسان، پرداخته‌است. او با سفر به دورافتاده‌ترین نواحی در سرتاسر این ناحیه توانسته‌است مجموعه‌ای از ترانه‌ها و آهنگ‌های کمیاب و تقریباً فراموش‌شده را جمع‌آوری کند.

 

از سال ۱۳۷۲ سیما بینا برای ارائهٔ گنجینهٔ یافته‌هایش در موسیقی محلی ایرانی به جشنواره‌های موسیقی در کشورهای گوناگون دعوت شده‌است. سیما بینا پس از پایان تحصیل با عزیز میتویی ازدواج کرد و ۲ فرزند دختر و پسر به دنیا آورد، اما زندگی مشترکشان با خودکشی همسرش پایان یافت.  سیما بینا سال‌ها بعد با حسن زارع ازدواج کرد و گاهی در کلن به سر می‌برد و به تهیه آوازهای محلی مشغول است.

 

او نخستین زنی است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ کلاس تعلیم آواز دایر کرد. همچنین نخستین زنی بود که در تالار وحدت به اجرای کنسرت پرداخت. از سال ۱۹۹۳ میلادی تا به امروز به جشنواره‌های جهانی دعوت شده و موسیقی محلی ایران رابه گوش علاقه‌مندان رسانده‌است.

 

 

او یکی از نخستین زنان ایرانی است که با تلاش زیاد در احیای موسیقی نواحی و پاس داری از آن کوشید و از این نظر جایگاه ویژه ای در تاریخ موسیقی این سرزمین دارد. سالیان اخیرِ زندگی او به آمد و شد بین ایران و خارج گذشته است. دفتر کاری او در شهر کلن آلمان است؛ شهری که آن را همچون پایگاهی برای برگزاری کنسرت ها و رتق و فتق روابط هنری اش برگیزده.

کتاب «لالایی های ایران» حاصل سی سال پژوهش در سفرهای سیما بینا به شهرها و روستاهای مختلف و ملاقات با مادران پیر و جوان ایرانی است.

 

نمی خواهد هنرمندِ کوچ کرده به شمار رود و تاکید می کند که هنرش در این سرزمین ریشه دارد. می گوید که ورکشاپ ها و کلاس های خصوصی اش در تهران همچنان برقرار است، هر چند که به دلیل سفرهای پیاپی نظم سابق را ندارد. از همان دقایق اول مکالمه او را زنی مهربان، صمیمی و فروتن می یابیم که با آرامش و حوصله سخن می گوید و از قضاوت و سوگیری درباره این و آن پرهیز می کند. می گوید هر کسی که زحمت می کشد احترام دارد.

 

صاحب پسر و دختری هنرمند است که از آنها با ستایش یاد می کند. آرش و آسا میتویی حاصل ازدواج او با همسرِ درگذشته اش، مهندس عزیز میتویی هستند. 

آرش موسیقی راک را برگزیده و هنرمندی جدی با سبک و سیاقی شخصی است. آسا هم سال های قابل توجهی از عمر خود را به طراحی لباس پرداخته است و پیش تر مجموعه ای را ملهم از پوشش زنان نواحی ایران طراحی و ارائه کرده بود که مادر، تعدادی از آنها را برای اجراهای خود انتخاب کرده است. آسا اکنون در مادرید زندگی می کند و به تدریس در مدرسه ای بین المللی اشتغال دارد. می گوید هر دو عاشق شعر و ادبیات فارسی هستند و از کودکی در محیطی فرهنگی و ادبی رشد کرده اند.

 

از عشقش به نوه کوچک و باهوش خود حرف می زند و از همراهی عاشقانه همسرش. او را بزرگترین حامی و همراه خود می داند؛ مردی که عاشق موسیقی است، ضعف های او را در کارهایی که به تکنولوژی مربوط می شود جبران می کند؛ و در سفرهای پژوهشی پا به پایش می آید و عکس و فیلم می گیرد.

 

آلبوم‌ها:

همدلان

پریشان

شولا

نوایی

درنا

حنایی

بانو جان

کلاسیک پارسی (با همراهی حسین عمومی)

زلفای یارم

موسیقی جنوب خراسان

موسیقی شمال خراسان

عشق گل

آوای صحرای۱

آوای صحرای۲

لاله‌زار

دلبر

گل سرخ

افغانستان

یا مولا

 

برخی از آثار:

برخی از آثار محبوب و پرفروش او عبارت‌اند از:

ای بت چین ای صنم

عزیز بنشین به کنارم

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم

شاه صنم، زیبا صنم

این یار منه که می‌رود سربالا (شفتالوفروش)

چون شب خواندی

از خم زلفت دل شیدا شکست

از این‌جا تا به بیرجند سه گداره

دلبر

بانو

عزیزوم بهلولی‌ام

ننه گل ممد

 

 

 

درباره ما
برای من سولماز شریفی « زندگی، راز بزرگی است که در ما جاریست مهربانی هست سیب هست ایمان هست آری تا شقایق هست زندگی باید كرد» هست . به توسوگند سایتی است سرگرم کننده ، آموزنده ، شاد و .....دوست من ، با نظرها ،پیشنهادها وانتقادهای خود، همراهم باشید . باسپاس کارشناس ارشدادبیات فارسی وادبیات کودک ونوجوان وادبیات تطبیقی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظرشما بازدید کننده عزیز ، درباره محتویات ومطالب ارسالی سایت به توسوگند چیست ؟
    به تو سوگند

    خوش است درد که باشد امید درمانش

    دراز نیست بیابان که هست پایانش

    نه شرط عشق بود با کمان ابروی دوست

    که جان سپر نکنی پیش تیربارانش

    عدیم را که تمنای بوستان باشد

    ضرورت است تحمل ز بوستانبانش

    وصال جان جهان یافتن حرامش باد

    که التفات بود بر جهان و بر جانش


    تابستان

    این طرف تر

    در خیابان گنجشکی افتاده بی غذا

    فصل تابستان است

    می نویسم شعری

    از زبان سهراب

    و خدایی که در این نزدیکی است ...

    آمار سایت
  • کل مطالب : 321
  • کل نظرات : 7
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 23
  • آی پی دیروز : 13
  • بازدید امروز : 29
  • باردید دیروز : 133
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 29
  • بازدید ماه : 238
  • بازدید سال : 12,238
  • بازدید کلی : 56,397